Θεσσαλονίκη: 28χρονος εξαπατούσε γυναίκες πουλώντας έρωτα. (Photos)

 

Αυτός είναι ο 28χρονος  που πουλούσε έρωτα σε γυναίκες.



 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 28χρονου που συνελήφθη από την αστυνομία – Πήρε πάνω από 152.000 ευρώ από δύο γυναίκες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία ενός 28χρονου ο οποίος «πουλούσε έρωτα» σε γυναίκες και τις εξαπατούσε  παίρνοντας από αυτές μεγάλα χρηματικά ποσά.  

Πρόκειται για τον Αναστάσιο Γκίμπη του Ιωάννη και της Άννας, γεννημένο το 1995, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, ο οποίος συνελήφθη στις 4 Μαΐου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Συνολικά ο 28χρονος πήρε από δύο γυναίκες ποσό που ξεπερνά τις 152.000 ευρώ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 04-05-2023 και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις εκατόν είκοσι χιλιάδες (120.000) ευρώ.

Πρόκειται για τον:

ΓΚΙΜΠΗ Αναστάσιο του Ιωάννη και της Άννας, γεν. 1995, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388354 και 2310-388349 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

28xronow_dimosiopoiisi_stoixeiwn_1.jpg
28xronow_dimosiopoiisi_stoixeiwn_2.jpeg

 

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 11-09-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

 

 

.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.