Επαναλειτουργούν τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών και Νάουσας το ερχόμενο εκπαιδευτικό έτος.

 

.

Το ερχόμενο εκπαιδευτικό έτος (2023-2024) και συγκεκριμένα το φθινόπωρο του 2023, πρόκειται να επαναλειτουργήσουν τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών και Νάουσας.

Ειδικότερα, στις εγκαταστάσεις των δύο Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης, και η χωρητικότητά τους ανέρχεται σε 450 Δόκιμους Αστυφύλακες και συγκεκριμένα 200 στα Γρεβενά και 250 στην Νάουσα.

Επισημαίνεται ότι η εισαγωγή των σπουδαστών στη Σχολή Αστυφυλάκων, πραγματοποιείται με το Σύστημα των Γενικών Εξετάσεων πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και η Σχολή ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα αυτής.

Αποστολή της Σχολής είναι η σύγχρονη, επιστημονική, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων, η οποία αποβλέπει στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση και την κατάλληλη σωματική και ψυχική προετοιμασία των εκπαιδευομένων, με στόχο να καταστούν ικανοί αστυνομικοί και να προσφέρουν τα μέγιστα στην Πολιτεία και στο κοινωνικό σύνολο.

.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.