Γεωργιανός καταζητούμενος στην Ελλάδα, συνελήφθη στη Νάπολη όπου πήγε να δει τον Κβαρατσκέλια!

 

Εικόνα αρχείου

 

 

Στη σύλληψη του Γεωργιανού εγκληματία, Ιρακλί Ναριμανίτζε, προχώρησαν χθες (3/3) οι Ιταλικές αρχές.

Ο 38χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Ελλάδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πήγε στη Νάπολη για να δει τον Χβίτσα Κβαρατσκέλια να αγωνίζεται, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στo να βρεθεί στα χέρια της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ από την Τιφλίδα, προκειμένου να δει τον συμπατριώτη του από κοντά, στην αναμέτρηση της Νάπολι με τη Λάτσιο.

Ο άνδρας είχε αναγνωριστεί κατά την πτήση του με το ιδιωτικό του τζετ από την πρωτεύουσα της Γεωργίας και πήρε το διαβατήριό του μία ημέρα πριν από την άφιξή του στην ιταλική πόλη.

Ωστόσο, λίγο πριν καταφέρει να εισέλθει στο γήπεδο, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε απόλυτη συνέργεια της Αστυνομίας της Ρώμης και της παράπλευρης ελληνικής υπηρεσίας….

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.