Άραξος: Μαχαίρι, τσεκούρι, & 4000 ευρώ ειχε στο αυτοκίνητό με το οποίο έπεσε στην πύλη της 116 πτέρυγας μάχης.

Εικόνα αρχείου.

 

Δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και 4.000 ευρώ βρήκαν οι αστυνομικοί στο φορτηγό του 47χρονου που, τα ξημερώματα της Δευτέρας, πήρε φόρα και έπεσε στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης στον Άραξο.

Κατόπιν, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Το χρονικό



Υπενθυμίζεται πως την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε η απόφαση ενός 47χρονου να σταθμεύσει το φορτηγό του, κοντά στην κεντρική πύλη της 116 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Άραξο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος στάθμευσε, περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Ο άνδρας έγινε αμέσως αντιληπτός από τους σκοπούς που βρίσκονταν στην πύλη, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν από τον 47χρονο να βγει από το φορτηγό του.

Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών και περίπου στις 5:00 το πρωί έθεσε σε κίνηση το φορτηγό και έπεσε στην καγκελόπορτα της πύλης του στρατιωτικού αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Αμέσως μετά επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 47χρονο, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και πριν τον συλλάβουν, κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι που κρατούσε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.