Καταδίωξη και πυροβολισμοί στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.(vid.)

Άγρια καταδίωξη και συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

 

Η καταδίωξη έγινε όταν η αστυνομία εντόπισε ένα ύποπτο όχημα CITROEN XSARA και του ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο.

 

Η καταδίωξη έγινε όταν η αστυνομία εντόπισε ένα ύποπτο όχημα CITROEN XSARA και του ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει κινούμενος μέσα σε κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το ύποπτο αυτοκίνητο κινήθηκε ανάποδα στο ρεύμα της Ιωακείμ Καβύρη και φτάνοντας στο ύψος της οδού Πατριάρχου Κυρίλλου έστριψε αριστερά και πάλι ανάποδα στο ρεύμα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κινητοποιήσουν το αυτοκίνητο πυροβολώντας στα λάστιχα με σκοπό να μην φτάσει στο σημείο της λαϊκής αγοράς όπου υπήρχε πλήθος κόσμου.

Θυμίζουμε ότι ο δρόμος αυτός οδηγεί στην οδό Παπαναστασίου δηλαδή στο δρόμο που γίνεται η λαϊκή αγορά στην Αλεξανδρούπολη σήμερα Πέμπτη.
Η λεπτομέρεια που βοήθησε να μη θρηνήσουμε θύματα.
Για κακή τους τύχη στον δρόμο που διάλεξαν είχε μεταβεί λίγο νωρίτερα όχημα της τροχαίας για να επιληφθεί τροχαίου ατυχήματος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν το όχημα λίγα μέτρα πριν τον δρόμο της λαϊκής αγοράς.
Τελικά η αστυνομία με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να το εγκλωβίσει στην διασταύρωση των οδών Πατριάρχου Κυρίλλου και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Στην προσπάθεια αυτή ακολούθησε συμπλοκή με τους επιβαίνοντες στο ύποπτο όχημα. Εκτός από τον οδηγό και τον συνοδηγό στο όχημα και συγκεκριμένα στο πορτμπαγκάζ γίνεται αναφορά ότι ήταν κρυμμένα άλλα τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για διακινητή μη νόμιμων μεταναστών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.