Γιάννενα _ Πακιστανοί βιασαν επανειλημμένα ομοεθνή τους _ Βιντεοσκόπησαν όλο το συμβάν.

Εικόνα αρχείου

Ιωάννινα: Ανήλικος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων ένα 16χρονο αγόρι από το Πακιστάν που φιλοξενείται σε Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων και φέρεται ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις επίσης ανήλικους ομοεθνείς του που διαμένουν σε άλλη δομή και έναν άγνωστο τέταρτο, ενώ βιντεοσκοπούσαν τις σκηνές!

Η φοβερή αυτή ιστορία ξεκίνησε όταν ο ανήλικος κατήγγειλε ότι κατανάλωσε αλκοόλ μαζί με τους άλλους τρεις ανήλικους, οι οποίοι του έδωσαν και χάπια με άγνωστη δραστική ουσία. Στη συνέχεια, μαζί με τον άγνωστο, τον απείλησαν με μαχαίρι και τον βίασαν διαδοχικά σε ένα χωράφι κοντά στην ξενοδοχειακή μονάδα όπου στεγάζεται η Δομή, ενώ παράλληλα κατέγραφαν τα πάντα τους στα κινητά τους.

Σύμφωνα με τον 16χρονο, και όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, παρέμεινε επί δύο ημέρες στο νοσοκομείο για νοσηλεία αλλά δεν πήγε αμέσως στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει το περιστατικό. Όπως ισχυρίστηκε, αποφάσισε να υποβάλει μηνύσεις όταν οι ομοεθνείς του τού έστειλαν στο κινητό του το οπτικό υλικό και άρχισαν να τον εκβιάζουν ότι θα το στείλουν στους συγγενείς του και σε όσους διαμένουν στην ίδια Δομή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες, σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για βιασμό και εκβίαση που περιλαμβάνει και τον άγνωστο συνεργό τους και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Οι τρεις ανήλικοι, που υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του 16χρονου, αφέθηκαν ελεύθεροι μια και είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Aftodioikisi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.