Βίντεο από τη δράση της σπείρας διακινητών λαθρομεταναστών που εξάρθρωσε η αστυνομία.

 



Βίντεο από τη δράση της σπείρας διακινητών μεταναστών που εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

 

Γεμάτα με βίντεο, στις εικόνες των οποίων αποδεικνύεται η δράση του κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών, που εξάρθρωσαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ήταν κάποια από τα 39 κινητά τηλέφωνα των μελών της σπείρας.

Εκείνοι, που είχαν αναλάβει τα καθήκοντα του μεταφορέα των μεταναστών, έστελναν βίντεο στον φερόμενο ως αρχηγό επιδεικνύοντάς του τα χρήματα που είχαν πάρει από τους μετανάστες.
Δείτε βίντεο από τη παραλαβή μεταναστών στον Έβρο:

Τα μέλη του κυκλώματος απαθανάτιζαν τους μετανάστες να αναφέρουν τα στοιχεία τους και ότι έφθασαν ασφαλείς στον προορισμό τους, προκειμένου να “διαφημίζουν” τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, αλλά και να ζητούν το υπόλοιπο τού συμφωνηθέντος ποσού.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.