Έξι άνδρες πακιστανικής καταγωγής, επιτέθηκαν σε γυναίκα σε παραλία της Αττικής, της έσκισαν τα ρούχα και βιντεοσκόπησαν την πράξη κάνοντας live μεταδοση σε ιστοσελίδα.

Έξι Πακιστανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα της έσκισαν τα ρούχα και τη βιντεοσκόπησαν.

Η επίθεση έγινε την ώρα που η 26χρονη περίμενε τον σύζυγό της σε χώρο πάρκινγκ.

Έξι άτομα επιτέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΑΝΤ1, σε 26χρονη γυναίκα, την Κυριακή το απόγευμα, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου.

Η επίθεση έγινε την ώρα που η γυναίκα, επιστρέφοντας από την παραλία, περίμενε τον σύζυγό της στον χώρο του πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα έξι άτομα ξαφνικά την περικύκλωσαν και της έσκισαν τη μπλούζα, ενώ τη βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τηλέφωνά τους, κάνοντας ζωντανή μετάδοση σε ιστοσελίδα.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, ενώ οι δράστες συνέχιζαν να βιντοεσκοπούν και αργότερα έφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν δύο από αυτούς, τους οποίους στη συνέχεια αναγνώρισε η 26χρονη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων τεσσάρων ατόμων, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το News247, από την Αστυνομία εξετάζεται αν οι δράστες βρίσκονταν από κοινού νωρίτερα στην ίδια παρέα με τον σύζυγό του θύματος, στην παραλία, καθώς και ο σύζυγος της 26χρονης και οι δράστες έχουν κοινή καταγωγή από το Πακιστάν.

Εικόνες αρχείου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.