Εικόνα αρχείου.
Και δεύτερη σορός άντρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/9) στον Θερμαϊκό Κόλπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιμενική αρχή ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα για σορό άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το πτώμα εντοπίστηκε στο ύψος της Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για άνδρα 20-25 ετών, ύψους 1,70 μ. Η σορός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/9) εντοπίστηκε σορός άντρα,γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα εντός της θαλάσσιας περιοχής, ανάμεσα στον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, πρόκειται για άνδρα περίπου 25 έως 30 ετών, ύψους 1,80 μ., ο οποίος έφερε ρουχισμό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση της σορού.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Με πληροφορίες απο