Σάτυρος ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του κοπέλα και αυνανιζόταν καταμεσήμερο στο κέντρο της Αθήνας.

Εικόνα αρχείου.

 Σάτυρος ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του κοπέλα και αυνανιζόταν

Η κοπέλα κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο –  Ο σάτυρος αναζητείται απο την Αστυνομία μετά την καταγγελία της

Απίστευτο συμβάν στο κέντρο της Αθήνας.
Σάτυρος οδηγός, ακολουθούσε με το αυτοκίνητο του κοπέλα και αυνανιζόταν  έχοντας ανοικτό το παράθυρο επιδεικνύοντας προκλητικά την αισχρή του πράξη.
.
Το θύμα, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, σήκωσε το κινητο και τον κατέγραψε σε βίντεο και όταν το αυτός το κατάλαβε, σταμάτησε το όχημα στη μέση του δρόμου, πετάχτηκε έξω και της ζήτησε να σβήσει το βιντεο.
.
Η κοπέλα αντέδρασε και ο σάτυρος που ειχε δημιουργήσει μποτιλιάρισμα με το ακινητοποιημένο όχημα, σηκώθηκε και έφυγε με αποτέλεσμα να αναζητείται απο την Αστυνομία  μετά την καταγγελία της 30χρονης στο τμήμα της Ομόνοιας.

Την κοιτούσε στα μάτια


Η ιστορία που προκαλεί αποτροπιασμό, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Οι δεικτες του ρολογιού έδειχναν 16:50.
.
Η 30χρονη κοπέλα βάδιζε αμέριμνη επι της οδού Κολωνού στο Γκάζι.
.
Στη συμβολή με την Λεωνίδου αντιλαμβάνεται οτι την ειχε πλησιάσει ενα ασημί όχημα μάρκας Peugeot και με χαμηλή ταχύτητα εκινείτο παράλληλα με εκείνη.
.
Παρατηρώντας προσεκτικά, είδε οτι ο οδηγός, ένας νεαρος άνδρας, είχε ανοίξει το παράθυρο, είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του και κοιτάζοντας τη στα μάτια αυνανιζόταν.

Τον τράβηξε βίντεο

Η κοπέλα δεν χάνει την ψυχραιμιά της.

Αμέσως βγάζει το κινητό της τηλέφωνο απο την τσάντα και αρχίζει να καταγράφει τον σάτυρο.

Ο νεαρός, οταν αντιλαμβάνεται οτι το θύμα τον εχει καταγράψει για να τον ξεμπροστιάσει στις αρχές, την ακολουθεί και στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, την πλησιάζει, ακονητοποιεί το ασημί Peugeot στη μέση του δρόμου πετάγεται έξω και της ζητά να σβήσει το υλικό.
Η κοπέλα αντέδρασε και τότε ο δράστης που είχε μπλοκάρει με το σταματημένο όχημα το στενό, μπαίνει μέσα πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

Ξέρουν ποιος είναι

Το θύμα με το βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει απο την πινακίδα του οχήματος, πηγαίνει στο Τμήμα της Ομόνοιας και καταγγέλει το συμβάν.

Οι αστυνομικοί με οδηγό τα στοιχεία καταφέρνουν να ταυτοποιήσουν τον οδηγο.
Πρόκειται για εναν νεαρό Έλληνα ο οποίος ειναι γεννηθείς το 1996.
Ο 25χρονος δράστης αναζητείται

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.