Λαμία _ Μεθυσμένος Αλβανος οδηγός σκόρπισε τον πανικό στο χωριό!

Φωτογραφία αρχείου

Πως ένα παρολίγον τροχαίο κατέληξε σε ξυλοδαρμούς, απειλές με τσεκούρι και επεισοδιακή σύλληψη του τσαμπουκά οδηγού, σηκώνοντας στο πόδι ένα ολόκληρο χωριό.  

Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό στο χωριό!

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00′ το μεσημέρι στο χωριό Βαρδάτες, έξω από τη Λαμία, όταν σε διασταύρωση της κοινότητας δυο αυτοκίνητα πήγαν να τρακάρουν.

Αρχικά υπήρξε μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ των οδηγών, η οποία όμως εξελίχθηκε σε σοβαρότατο επεισόδιο, που έληξε μετά από δυναμική παρέμβαση της αστυνομίας και ευτυχώς χωρίς να καταλήξει καποιος από τους εμπλεκόμενους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο ένας οδηγός, ηλικίας περίπου 50 ετών Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, επιτέθηκε στον άλλον οδηγό ηλικίας περίπου 70 ετών και τον χτύπησε. Όταν μέλη της οικογένειας του ηλικιωμένου προσπάθησαν να τον προστατέψουν δέχθηκαν και αυτά την επίθεση του μεθυσμένου οδηγού, όπως και άλλοι κάτοικοι που βρέθηκαν στο σημείο και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

Όπως είπαν κάτοικοι ο δράστης είχε βγάλει ένα τσεκούρι που είχε στο αυτοκίνητο, απειλώντας και βρίζοντας τους πάντες, αφού στο σημείο του επεισοδίου είχε μαζευτεί το μισό χωριό. Ακόμη και ο αδελφός του μαζί με άλλους ομοεθνείς του δεν μπορουσε να τον ηρεμήσει.

Τελικά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης οι οποίοι παρά την αντίσταση που προέβαλε ο οδηγός που βρισκόταν σε αμόκ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

«Οδηγεί συνέχεια μεθυσμένος και δημιουργεί συχνά προβλήματα στο χωριό, κάνοντας φασαρίες, αλλά δυστυχώς ακόμα δεν του έχουν αφαιρέσει το δίπλωμα…», είπε κάτοικος του χωριού, τονίζοντας ότι φοβούνται να μιλήσουν αφού υπάρχει ατιμωρησία.

Ο νταής οδηγός συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

LamiaReport

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.