Θεσσαλονίκη: Ασθενής με φυματίωση το «έσκασε» από νοσοκομείο.

Εικόνες αρχείου.

«Συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής με φυματίωση το «έσκασε» από νοσοκομείο

Άγνωστο πώς κατάφερε να φύγει από το νοσηλευτικό ίδρυμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, για τον εντοπισμό ασθενή με φυματίωση που το «έσκασε» από το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλευόταν.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε τη Δευτέρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δια του προϊσταμένου της δόθηκε εντολή στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή μολυσματικών ασθενειών.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο που έφυγε από το νοσηλευτικό ίδρυμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.