Ηράκλειο Covid-19: Πιτσιρικάς στέλνει μήνυμα στην γιαγιά του που παλεύει με τον κορωνοϊό (vid.).

Ηράκλειο: “Έσπασε καρδιές” πιτσιρικάς με το μήνυμα στην γιαγιά του που παλεύει με τον κορωνοϊό.

Οι ιστορίες ασθενών που νοσηλεύονται με κορονοϊό είτε σε απλές κλίνες είτε σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της χώρας κι ενώ οι συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα δεν μπορούν να βρεθούν στο πλευρό τους, είναι συγκλονιστικές.

Σε μία από αυτές που ξεχωρίζει, ο εγγονός μιας ασθενούς που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει στη γιαγιά ένα μήνυμα για κουράγιο, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη του.

Όπως λέει το creta24.gr, το συγκινητικό αυτό στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την κόρη της 65χρονης. Όπως αναφέρει η ίδια, η ηλικιωμένη γυναίκα εισήχθη το Σάββατο στο ΠΑΓΝΗ με οξύ αναπνευστικό και μέχρι το πρωί της Τρίτης η κατάσταση της υγείας της δεν είχε βελτιωθεί. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, επισκέφθηκε την μητέρα της με τον γιο της.

«Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό. Όμως από το βράδυ εκείνο, δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγόνο και η κατάσταση είναι σταθερή» τονίζει η ίδια.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση:

«Η γιαγιά(ετών 65)νοσηλεύεται στο παγνη με COVID Εισήχθηκε το Σάββατο με οξύ αναπνευστικό…συμπαράσταση μου είπε ο γιατρός συμπαράσταση κουράγιο και ψυχική υποστήριξη χρειάζεται να μην νιώθει μόνη.

Μέχρι και τη Τρίτη το πρωί η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί.Το μεσημέρι πήγα μαζί με το γιο μου.Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό.

Ομως από το βράδυ εκείνο δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγονο και η κατάσταση είναι σταθερή.Τυχαίο;;Ίσως,ίσως και όχι δεν ξέρω.

Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση,και να περάσω το μηνυμα ότι ο COVID δεν σε στιγματίζει, δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται να μας χτυπήσει τη πόρτα για να προσέξουμε».

Δείτε την ανάρτηση

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.