Βόλος: Μόλις του έκοψε κλήση ,πήγε να πατήσει τον δημοτικό αστυνομικό λέγοντάς του «Έχε χάρη που δεν δέρνω σήμερα».

Ο νταής ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αφού επιτέθηκε φραστικά στον δημοτικό αστυνομικό στη συνέχεια κόντεψε να τον πατήσει, φεύγοντας.

Δημοτική Αστυνομία

Λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρα της Δημοτικής Αστυνομίας  του Βόλου μετά από ένταση που υπήρξε με έναν οδηγό Ι.Χ στον οποίο είχε βεβαιώσει κλήση για παράνομο παρκάρισμα.

Και αυτό γιατί φεύγοντας ο… νταής και αφού του είχε επιτεθεί φραστικά, πήγε να τον πατήσει με το όχημά του.

Το χρονικό του περιστατικού

Το συμβάν έγινε στην οδό Σπυρίδη, όπου ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε σταθμεύσει το όχημά του πάνω στο πεζοδρόμιο και βρισκόταν σε παρακείμενη επιχείρηση. Δύο άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας που περνούσαν από το σημείο, σταμάτησαν και προσπαθούσαν με σειρήνες και σφυρίχτρες να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ.

Μάταια όμως… Έτσι άρχισαν να του βεβαιώνουν την παράβαση, την οποία πήγαν να του την βάλουν στο παρμπρίζ, όμως εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο έξαλλος ο οδηγός. «Μην τολμήσεις και ακουμπήσεις το αυτοκίνητο», του φώναξε σύμφωνα με την κατάθεση των δημοτικών αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τους… στολίζει με βρισιές, όπως «κ….παιδο» και «μ@λ@κ..».
Όταν έγινε προσπάθεια να του εξηγήσουν τον λόγο της παράβασης και το δικαίωμα που έχει για ένσταση, εκείνος τους είπε: «Εχε χάρη που δεν δέρνω σήμερα…» και μπήκε εκνευρισμένος στο όχημά του για να φύγει.

Ηταν μάλιστα τόσο εκνευρισμένος, που λίγο έλειψε να χτυπήσει τον δημοτικό αστυνομικό, που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο. Συνάδελφός του, του φώναξε να προσέχει και ο ίδιος τραβήχτηκε την τελευταία στιγμή. Φαίνεται να ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι.

Κατατέθηκε μήνυση

Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν την πολιτική προϊσταμένη τους, την αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου, Νατάσσα Μορφογιάννη, η οποία αφού συμβουλεύτηκε τη νομική υπηρεσία του Δήμου Βόλου, συνόδευσε τους δύο υπαλλήλους στην Αστυνομία, που κατήγγειλαν το συμβάν και κατέθεσαν και μήνυση σε βάρος του πρωταγωνιστή του επεισοδίου για εξύβριση και απειλή άσκησης σωματικής βίας.

«Οι δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν απλώς τη δουλειά τους. Εφαρμόζουν τον νόμο για να λειτουργεί η πόλη σωστά. Συμπεριφέρονται με σεβασμό απέναντι στους πολίτες. Είναι ανεπίτρεπτο να πέφτουν θύματα βίαιων συμπεριφορών», σημείωσε η κ. Μορφογιάννη.

Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που καταγράφεται σε βάρος δημοτικού αστυνομικού. Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου δύο δημοτικοί αστυνομικοί είχαν πέσει θύματα λεκτικής σε βάρος τους επίθεσης από οδηγούς, που είχαν σταθμεύσει παράνομα τα αυτοκίνητά τους, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πρόστιμα.

Ο δημοτικός αστυνομικός, που δέχθηκε επίθεση προχθές, είχε πέσει θύμα και πριν από έξι χρόνια περίπου, όταν οδηγός χειροδίκησε σε βάρος του.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.