Ξανά ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου! – Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε την πρόταση φυλάκισής του.

Έχει ασελγήσει σε 36 παιδιά.

Οριστικά ελεύθερος αφέθηκε ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, Νίκος Σειραγάκης, καθώς, όπως αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών, δεν παραβίασε(!) τους όρους της αποφυλάκισης του.

Να μείνει εκτός των φυλακών και να αφεθεί ελεύθερος αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών  για τον “παιδεραστή του Ρεθύμνου”, τον γυμναστή ο οποίος έχει καταδικαστεί για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. 

Άφησαν ξανά ελεύθερο τον παιδεραστή του Ρεθύμνου! - Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε την πρόταση φυλάκισής του

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως ο αποφυλακισθείς δεν παραβίασε(!) τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του στις 22 Απριλίου 2020 και συνεπώς κατέληξε πως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στις φυλακές. 

Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και  25 ημέρες.

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών και αποφυλακίστηκε στα 8 χρόνια

Η υπόθεση του Νίκου Σειραγάκη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς έιχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων. Τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, από τα οποία εκτιτέα, βάσει νόμου, είναι τα 25 έτη.

Ο παιδεραστής, όταν συμπλήρωσε 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης αποφυλακίστηκε. Με το βούλευμα αποφυλάκισης του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι όπως να διαμένει στην Καλαμαριά σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα.

Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο

Pronews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.