Καστοριά _ Γνώρισε μέσω facebook νεαρό Αλβανό πήγαν βόλτα με το αυτοκίνητο στο δάσος….

και εκείνος τη βίασε

 

 

                                 Βιασμό κατήγγειλε μια 16χρονη κοπέλα στο Άργος Ορεστικό.

Tο περιστατικό, σύμφωνα με το sentra.com.gr, συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν η νεαρή κοπέλα συναντήθηκε με έναν 23χρονο άντρα, τον οποίο γνώρισε μέσω facebook. Το βράδυ της Πέμπτης, πήγαν σε δάσος στην περιοχή της Καστοριάς, με το αυτοκίνητο του 23χρονου Αλβανού.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο νεαρός ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα, κάτι που ίδια αρνήθηκε επίμονα. Τότε εκείνος τη βίασε.

Το κορίτσι βρίσκεται σε  άσχημη ψυχολογική κατάσταση και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του τμήματος Άργους  Ορεστικού για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος έχει αλβανική υπηκοότητα. Ο δράστης μεταφέρθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Καστοριάς και αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η 16χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν κακώσεις στον κόλπο της 16χρονης. Το μεσημέρι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος θα μεταβεί στην Καστοριά από την Κοζάνη.

dikastiko/uniformnews

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.