Τούρκοι με όπλα που χρησιμοποιούνται και από τουρκικές ειδικές δυνάμεις, συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο! Ως «προσφυγες»;

Τα όπλα τους χρησιμοποιούνται και από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις!

Εξαιρετικά ύποπτη και ανησυχητική υπόθεση στον Ασπρόπυργο Αττικής έπειτα από την μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και την σύλληψη τριών Τούρκων έπειτα απο καταδίωξη.

Τούρκοι με αμερικανικά όπλα

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στις αρχές, είναι ότι οι συλληφθέντες τούρκοι, είχαν στην κατοχή τους αμερικανικά όπλα τα οποία είναι σχεδόν αδύνατον να βρίσκονται στην κατοχή ατόμων του κοινού ποινικού δικαίου.

Μιλάμε για ένα όπλο XD SPRINGFIELD, Όπλο που χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό  (!!), και ένα …Smith & Wesson που επίσης χρησιμοποιείται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις! Γεγονός που δημιουργεί άλλα σενάρια.

Πως είναι δυνατόν όπλα  τέτοιου τύπου να βρέθηκαν σε χέρια τούρκων, εντός Ελλάδος, που μάλιστα τελούν υπό καθεστώς ασύλου.;

Διότι το επόμενο γεγονός που προξενεί μεγάλη ερωτηματικά είναι ότι και οι τρεις είχα λάβει καθεστώς ασύλου αρκετά πρόσφατα, στην σκιά των τουρκικών πολεμικών προκλήσεων στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες Α.Ζ. Και Υ.Κ. Είχαν απολάβει το συγκεκριμένο καθεστώς ασύλου τον Ιούλιο του 2020 και ο Κ. Ο. Τον Οκτώβριο του 2020!

Άλλο εξαιρετικά ύποπτο σημείο είναι ότι οι δύο τούρκοι που έλαβαν «καθεστώς ασύλου» τον Ιούλιο του 2020, είναι συνομήλικοι. Γεννημένοι το 1988 και 1989 αντίστοιχα. Ο άλλος είναι γεννημένος το 1984.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως υπόθεση κοινού ποινικού δικαίου.

Επιπλέον θα πρέπει άμεσα να διερευνηθούν όλες οι αιτήσεις ασύλου που κατατέθηκαν από τούρκους υπηκόους ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Το ύποπτο προεδρικό διάταγμα Ερντογάν

 

Η ύπαρξη τούρκων υπηκόων με αμερικανικά όπλα, Που μάλιστα χρησιμοποιούνται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις, αυτομάτως φέρνει στο μυαλό μας το επίμαχο προεδρικό διάταγμα του Ερντογάν με το οποίο εξουσιοδοτεί ένοπλες δυνάμεις και μυστικές υπηρεσίες της χώρας να παρέχουν υλικοτεχνική ενίσχυση και υπηρεσίες όχι μόνο σε τρίτες χώρες, αλλά ακόμα και σε «οντότητες»! Χωρίς μάλιστα να τηρούνται καν πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ελλάδας πρέπει να ιχνηλατήσουν τα συγκεκριμένα όπλα για να εντοπίσουν την προέλευσή τους. Οι αμερικανικές κατασκευάστριες εταιρείες άλλωστε, διατηρούν λεπτομερή πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής.

Επισήμως η Τουρκία διαμηνύει ότι μπορεί να υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ένα μεταλλαγμένο «ισλαμικό κράτος» και φυσικά η μουσουλμανική αδελφότητα, χωρίς μάλιστα να καταγράφει αυτή την δραστηριότητα επισήμως!

Η Ελλάδα οφείλει να σημάνει συναγερμό στην παγκόσμια κοινότητα μετά την αποκάλυψη του Προεδρικού Διατάγματος που υπέγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το προεδρικό διάταγμα αυτό απειλεί ευθέως την εθνική ασφάλεια  της Ελλάδας, την ακεραιότητα της Ελλάδας, την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής, την εθνική ακεραιότητα κάθε χώρας η οποία μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια της Τουρκίας.

Με το συγκεκριμένο Προεδρικό Διάταγμα, η Τουρκία μπορεί να εξοπλίσει οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί, χωρίς μάλιστα να καταγράψει επίσημα τον οπλισμό που θα διαθέσει.

Μπορεί να διαθέσει μυστικούς πράκτορες ή οτιδήποτε άλλο θελήσει, χωρίς καν να υπάρξει έγκριση του κοινοβουλίου η οποιοδήποτε άλλου θεσμικού οργάνου.

Με απλά λόγια, σε περίπτωση σύρραξης Ελλάδας – Τουρκίας, η Τουρκία μπορεί να εξοπλίσει με διαδικασίες εξπρές εκ των προτέρων, για παράδειγμα την Αλβανία και τα Σκόπια με τουρκικά όπλα προκειμένου να χτυπήσουν την Ελλάδα.

Εάν ακόμα η Αλβανία ή τα Σκόπια  δεν θέλουν να συμμετέχουν σε πόλεμο στο πλευρό της Τουρκίας, η Τουρκία μπορεί να δημιουργήσει «οντότητες» εντός αυτών των χωρών να της εξόφληση και να τις χρησιμοποιήσει για επιθέσεις κατά της Ελλάδος.

Με το Προεδρικό Διάταγμα 3374/06-01-2021 επιτρέπεται η μεταβίβαση κινητών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων οπλικών συστημάτων, όπλων και πυρομαχικών, μεταξύ των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Τουρκικής Αστυνομίας με έγκριση του Τουρκικού υπουργείου άμυνας καθώς και η μεταβίβασή τους σε συμμαχικό ή φιλικό κράτος ή ακόμα και «οντότητα» (!!!) με την οποία έχουν συναφθεί συμφωνίες συνεργασίας, χωρίς σύνταξη των σχετικών πρωτοκόλλων παράδοσης και παραλαβής!

Ερντογάν προεδρικό διάταγμα
Το προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο Ερντογάν

Το προεδρικό διάταγμα αυτό είναι σήμα κινδύνου κυρίως για την Ελλάδα. Η οποία πρέπει να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι ο Ερντογάν δεν υπογράφει προεδρικά διατάγματα για αστείο, αλλά ότι λέει, το υλοποιεί.

Με απλά λόγια, η Τουρκία μπορεί χωρίς καν να υπογράψει πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής, να παραδώσει οπλικά συστήματα στον οποιονδήποτε επιθυμεί, και αυτά να μην εντοπιστούν ποτέ!

Για παράδειγμα, μπορεί να δώσει όπλα, πυρομαχικά και υπηρεσίες παρακολούθησης οι άλλες συναφείς συνέργιες που άπτονται στο πεδίο των μυστικών υπηρεσιών, σε μία τρίτη χώρα. Με την οποία φυσικά έχει υπογράψει κάποιου είδους συμφωνητικό.

Μπορεί για παράδειγμα να παρέχει οπλικά συστήματα και υπηρεσίες π.χ. στην Αλβανία. Ή  στα Σκόπια.

Χώρες με τις οποίες έχει ήδη συνάψει στρατιωτικές συμφωνίες. Να εξοπλίσει αυτές τις χώρες με μυστικότητα και να μην ανακοινωθεί πουθενά το είδος και ο τύπος καθώς και η ποσότητα του οπλισμού που θα τους παρέχει.

Οι «οντότητες» που θα εξοπλίσει η Τουρκία

Η αναφορά σε «οντότητες» που μπορούν να εξοπλιστούν με όλα τα μέσα από την Τουρκία στο προεδρικό διάταγμα, προκαλεί μόνο φρίκη.

Η Τουρκία ομολογεί ότι μπορεί να εξοφλήσει ακόμα και τρομοκρατικές οργανώσεις, αρκεί να έχει υπογράψει με αυτές ενός είδους συμφωνητικό.

Διότι δεν προβλέπεται από καμιά διεθνή συνθήκη, θεωρείται αδιανόητο για τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ, μία χώρα να εξοπλίζει οντότητες αγνώστου ταυτότητας!

Για την Ελλάδα όμως αυτό συνιστά μέγα εθνικό κίνδυνο, όπως έχει αποδειχθεί και από την δράση της Τουρκίας η οποία εξόπλισε παρόμοιες οντότητες στην Συρία.

Φανταστείτε το εφιαλτικό σενάριο όπου κάποιοι τύποι στην Θράκη ζηλεύοντας την δόξα του Ουτσεκά, να χρηματοδοτηθούν από την Τουρκία για να δημιουργήσουν μία οντότητα, έπειτα η Τουρκία να τους εξοπλίσει, και να αρχίσουν αντάρτικο εντός ελληνικού εδάφους.

Ειδικά όταν στο ελληνικό έδαφος υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων αγνώστου ταυτότητας κυριολεκτικά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, θα πρέπει να στηλιτευθεί άμεσα από την κυβέρνηση και να γνωστοποιηθεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Επαναλαμβάνουμε, ότι ο Ερντογάν δεν υπογράφει προεδρικά διατάγματα «για πλάκα», όπως έχει αποδείξει.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.