ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ αεροπορική επιδρομή (πριν λίγο) πραγματοποιήθηκε κατά του διεθνούς αεροδρόμιο της ΔΑΜΑΣΚΟΎ

foto αρχείου

Σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο SANA είναι σ΄εξέλιξη αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ κατά της περιοχής του διεθνούς αεροδρομίου στη Δαμασκό και η συριακή αεράμυνα ανταπαντά. καταπολέμηση της ισραηλινής επίθεσης στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού.

H συριακή αεράμυνα κατέρριψε έναν αριθμό πυραύλων…

Η Συριακή αεράμυνα απώθησε πυραυλική επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Ισραήλ στη Δαμασκό, δήλωσε το πρακτορείο της Συρίας το SANA αναφέρει το ρωσικό vesti. Προσθέτει ότι δεν υπάρχουν θύματα και τραυματίες από την επίθεση και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.Αποτέλεσμα εικόνας για συρια ισραηλ

φωτο αρχείου

Μια στρατιωτική πηγή επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ότι η συριακή αεράμυνα απάντησε στην επίθεση ισραηλινών πυραύλων στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού και απέκρουσε πολλούς πυραύλους του εχθρού.

Tα ισραηλινά αεροπλάνα επιτέθηκαν σε μια βάση συριακής αεράμυνας πράγμα που σημαίνει ότι  η συριακή αεράμυνα χτύπησε ή κατέρριψε ένα ισραηλινό μαχητικό ή ένα UAV.Yπάρχουν αναφορές ότι χτυπήθηκε από την επίθεση DHL και μια από τις αποθήκες όπλων.

Και όλα αυτά ενώ ήταν σ΄εξέλιξη η Διεθνής Έκθεση Δαμασκού με πλήθος κόσμου κατάμεστη αφού περισσότεροι από 2.000.000 επισκέπτες προσήλθαν  σε 10 ημέρες και μόνο χθες είχε μισό εκατομμύριο κόσμο.

https://www.facebook.com/610882789027213/videos/1774711449294496/
https://www.facebook.com/6108827890610882789027213
dimpenews.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.