Γερμανικό “μίσος” για Ελλάδα: ”Πεινάτε & αγοράζετε όπλα από την Γαλλία!

Έμειναν εκτός εξοπλιστικής ”πίτας” και βγάζουν εμπάθεια!

Πολλά νεύρα έχουν οι Γερμανοί με την Ελλάδα. Η χώρα μας επιτέλους αγόρασε μαχητικά, ενώ ”ψάχνει” την επόμενη φρεγάτα για το Πολεμικό Ναυτικό. Αυτές οι κινήσεις της Αθήνας ενόχλησαν το Βερολίνο και οι δημοσιογράφοι που πληρώνονται από την καγκελαρία, ”απασφάλισαν” ξανά κατά του ελληνισμού!

Το Γερμανικό ΜΜΕ Tagesschau αναφέρει τα εξής: ”Η Ελλάδα αισθάνεται ότι απειλείται από την Τουρκία και εξοπλίζεται συνεχώς. Η Αθήνα αποφάσισε να δαπανήσει 10 δισ. εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που η Ελλάδα πριν λίγα χρόνια βρισκόταν σε μνημόνια, ενώ τώρα ελέω πανδημίας και πάλι η Αθήνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Ενώ έχουν ένα βουνό χρέους, θέλουν όπλα. Οι Γάλλοι στηρίζουν ξεκάθαρα την Ελλάδα, ενώ ο πληθυσμός της, παρά τα προβλήματα, θέλει να ενισχυθούν οι ΕΔ”, αναφέρει το άρθρο.

Είναι προφανές πως το Βερολίνο δεν θέλει την Γαλλία στη Μεσόγειο, ενώ έχει δυσαρεστηθεί που έμεινε εκτός εξοπλιστικής ”πίτας”.
Από την άλλη όμως η Τουρκία θα πάρει και τα υποβρύχια και τα εξαρτήματα που της λείπουν για τα τανκ ALTAY! Μην ξεχνάμε πως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ ήταν οι ηγέτες της ΕΕ που αντιτάχθηκαν ανοιχτά στις κυρώσεις κατά της Άγκυρας!

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η Γερμανία ηγείται της ομάδας που στηρίζει τον Ερντογάν εντός ΕΕ. Το Βερολίνο θέλει μέσω των διαπραγματεύσεων να ελέγχει Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.
Αντιθέτως το Παρίσι επιλέγει την στρατικοποίηση, διότι γνωρίζει αρκετά καλά πως εάν περάσει του Ερντογάν, τότε η Γαλλία αυτομάτως βγαίνει εκτός παιχνιδιού.
Τι πρέπει να κάνει η Αθήνα; Απλά πράγματα. Να επαναρχίσει άμεσα διάλογος εφ’ όλης της ύλης Ελλάδας-Γαλλίας, που θα αφορά το σύνολο της αμυντικής συμφωνίας των δύο χωρών και φυσικά τις γαλλικές υπερσύγχρονες φρεγάτες που είναι υποψήφιες για ένταξη στον ελληνικό στόλο, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα σε Βερολίνο και Άγκυρα.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Γερμανικό “μίσος” για Ελλάδα: ”Πεινάτε & αγοράζετε όπλα από την Γαλλία!”

  1. Αθανάσιος Μπαμπανας

    Για τους Βαρβάρους Γερμανούς που συμφωνούν με τους ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ συγγενείς τους μπορείς να πεις Πολλά.Ας αρχίσουμε λοιπόν ότι ψάχνουν να βρούνε τις ρίζες τους.Μας λένε ότι κατάγονται από τους Αρχαίους Τεύτονες.Υπήρξαν στην σαν λαός,κανείς δεν γνωρίζει.Είναι Αγγλοσάξονες πού είχανε πατρίδα τις Βαλτικες Χώρες;Είναι Κέλτες;Είναι όπως οι Ούγγροι και οι Βούλγαροι Ουννοι;Δεν μοιάζουν με τους Βουλγάρους που οι ιστορία τους αναφέρει ως μαύρους Οννους.ΕΊΝΑΙ Γότθοι οστργοτθοι ,Βησιγοτθοι; ΕΊΝΑΙ αόριστες φυλές με την ονομασία διάφορα Γερμανικά φύλα; Τι είναι τελος πάντων; Πάντως Έλληνες δεν είναι.,Εμεις γνωρίζουμε ποιοί .Μήπως χτίσανε κανένα Παρθενώνα; Αλήθεια όταν οι προγονοί μας διοργανώνανε το 776 ,πχ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎΣ αγώνες αυτοί που ήταν;Λέτε να παίρνανε μέρος και να κέρδιζαν;Έχουν βγάλει νομοθέτες,αστρονόμους.φιλοσόφους.γιατρούς;Μήπως τους οικοιοποιηθηκαμε τον τεράστιο πολιτισμό τους; Για αυτούς όλος ο κόσμος γνωρίζει, οτι όχι μόνο δεν είχαν πολιτισμό,αλλά σαν βάρβαροι καταφέρανε πολλές φορές να αιματοκύλισουν την ΕΥΡΏΠΗ με αποκορύφωμα τον αιμοσταγή ΧΊΤΛΕΡ. Αυτοί στείλανε τον ανθέλληνα Σσντερς και την παρέα του να εξολοθρεύσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ του Πόντου τους οποίους ο βάρβαρος αποκαλούσε άτιμη ράτσα.Κρίμα που ΝΑΠΟΛΕΩΝ τους συμπεριφέρθηκε ευγενικά.Τέλος αντί να μας χρωστάει η άθλια Χιτλερική μας καταχρεωσε.Θα ήθελα να γράψω πολλές ώρες αλλά σέβομαι το χρόνο σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.