Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των άγριων επεισοδίων στον αγώνα Νίκη Αγκαθιάς – Αγροτικός Αστέρας.

Στην εξιχνίαση μίας ακόμη υπόθεσης, που απασχόλησε το πανελλήνιο, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στις 8 Δεκεμβρίου είχαν σημειωθεί εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νίκης Αγκαθιάς με τον Αγροτικό Αστέρα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε στις κερκίδες του γηπέδου τη μαζική επίθεση οπαδών του Αγροτικού Αστέρα προς εκείνους της Νίκης Αγκαθιάς.

Τότε το τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας είχε ζητήσει τη συνδρομή της ΥΑΒΑΧ για τη διερεύνηση του περιστατικού, δεδομένου ότι η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η ΥΑΒΑΧ μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και ανάλυση του οπτικού υλικού προχώρησε στην ταυτοποίηση των 17 εκ των 19 οπαδών του Αγροτικού Αστέρα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από κοινού και κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνες και απλές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και τέλεση αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Το προανακριτικό υλικό της ΥΑΒΑΧ θα αποσταλεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και εν συνεχεία η δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της Ημαθίας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του Τόσκο Μποτζατζίσκι

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα της ΥΑΒΑΧ για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποτζατζίσκι, κατά την επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Από την έρευνα έχουν προκύψει νέα στοιχεία και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα Νίκη Αγκαθιάς – Αγροτικός Αστέρας:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.