Στην υπηρεσία του ISIS μικρά παιδιά δολοφονούν χριστιανούς…

Ένα νέο σοκαριστικό προπαγανδιστικό βίντεο με εικόνες φρίκης ήρθε στη δημοσιότητα από μία τρομοκρατική ομάδα που συνδέεται με τον ISIS και κυκλοφόρησε το πρακτορείο ειδήσεων Amaq.

Στην Νιγηρία ένα οκτάχρονο αγόρι των τζιχαντιστών εκτελεί Χριστιανό κρατούμενο στέλνοντας απειλητικό μήνυμα εκδίκησης για λογαριασμό του ISIS.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η δολοφονία έγινε σε μία άγνωστη περιοχή του Μπόρνο, της Νιγηρίας. Μάλιστα το παιδί στο βίντεο προειδοποιεί τους Χριστιανούς πως: «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να εκδικηθούμε για όλο το αίμα που χύθηκε».

Το καρέ από το φρικιαστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο «SITE Intelligence Group», ενός οργανισμού που παρακολουθεί τη δραστηριότητα των τζιχαντιστών και η διευθύντριά του, Ρίτα Κατς δηλώνει πως: «Δεν υπάρχει τέλος στην ανηθικότητα του ISIS» Το αγόρι φέρεται να προέρχεται από την τρομοκρατική οργάνωση της Ισλαμικής Επαρχίας Δυτικής Αφρικής.

Ο ISIS τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε πολλές επιθέσεις εναντίον Χριστιανών, με την Ρίτα Κατς να τονίζει πως το συγκεκριμένο βίντεο ήταν μία «επιστροφή στις ημέρες όπου η τρομοκρατική οργάνωση χρησιμοποιούσε παιδιά για εκτελέσεις».

Σημειώνεται πως οι τζιχαντιστές έχουν χρησιμοποιήσει μικρά παιδιά, τα οποία αποκαλούν «μικρά παιδιά του χαλιφάτου» με σκοπό να προβάλλουν δολοφονίες κρατουμένων, σε προπαγανδιστικά βίντεο…

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

© elkosmos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.