Ρουμάνοι λιμενικοί άνοιξαν πυρ κατά τουρκικού σκάφους _ Τρεις Τούρκοι τραυματίες(vid.)

Οι Ρουμάνοι Λιμενικοί έριξαν πυρά σε τουρκικό αλιευτικό που εισήλθε παράνομα στα ανοικτά των ακτών της Ρουμανίας πριν μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα 3 Τούρκους τραυματίες, ενώ αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό.

«Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν στα διεθνή ύδατα, προσπάθησαν να μας βυθίσουν», αναφέρουν οι Τούρκοι ψαράδες, το αλιευτικό σκάφος των οποίων το έκαναν κόσκινο οι άνδρες της ρουμανικής ακτοφυλακής.

Οι Ρουμάνοι άνοιξαν πυρ στο τουρκικό αλιευτικό σκάφος που εισήλθε σε ρουμανικά χωρικά ύδατα, στην αρχή με πλαστικές και μετά με πραγματικές σφαίρες.

Τρεις Τούρκοι ψαράδες χτυπήθηκαν από τις σφαίρες, ενώ το σκάφος είναι κατεστραμμένο.

Οι Τούρκοι βέβαια δήλωσαν ότι η eπiθεση διεξήχθη σε διεθνή χωρικά ύδατα, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

ellada.press

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.