Κορονοϊός _ Αλλοδαποί θα ταξίδευαν με ΚΤΕΛ στα Ιωάννινα παραβιάζοντας τα μέτρα (vid.)

Με ΚΤΕΛ θα ταξίδευαν στα Ιωάννινα δεκαεπτά (17) αλλοδαποί

Έλεγχοι σε Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων για την παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών ελέγχων για την εφαρμογή του μέτρου του περιορισμού της κυκλοφορίας. Mεσημβρινές ώρες χθες (Σάββατο 4-4-2020), αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.). Kαι της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, προέβησαν σε ελέγχους στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίσθηκαν δεκαεπτά (17) αλλοδαποί  οι οποίοι είχαν προβεί στην έκδοση εισιτηρίου με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα  και δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης.

Σε βάρος των ανωτέρω, στους οποίους δεν επιτράπηκε η επιβίβαση, βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Epirusnews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.