Κάπνιζε χασίς μέσα στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων!ΕΔΕ για το σπουδαστή…

Ήδη της υπόθεσης έχει επιληφθεί και η Ελληνική Αστυνομία

Θετικό για έναν από τους τρεις σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων που πιάστηκαν προ ημερών για χρήση χασίς βγήκε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν και ήδη της υποθέσεως έχει επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία ενώ έχει ξεκινήσει και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος του. 

Συμφώνως με στρατιωτικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το LawandOrder, η πρώτη εξέταση ήταν «οριακά θετική» για τον τριτοετή Εύελπι ενώ ήταν αρνητική για τους άλλους δύο δευτεροετείς και ήδη και οι τρεις πρόκειται να υποβληθούν σε δεύτερη τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα. 

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί προ ημερών από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα kranos.gr και ήδη έχουν υπάρξει oi εξελίξεις που προαναφέραμε. 

Επίσης οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ αλλά και του Στρατού ερευνούν και το πώς βρέθηκε το χασίς μέσα στη Σχολή, υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι όλοι οι σπουδαστές της ΣΣΕ είναι έγκλειστοι για περισσότερες από 45 μέρες συνεχώς, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις για την προστασία από τον κορονοϊό. 

Αναλόγως με τα αποτελέσματα της ΕΔΕ, αλλά και της έρευνας της ΕΛΑΣ, υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου Ευέλπιδος από τη Σχολή, πέραν των όποιων άλλων ποινικών συνεπειών της πράξεώς του.

Lawandorder.gr Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.