Γεωργιάδης: Δεν πρέπει να υπάρχει πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας – «Είναι ζημία για την οικονομία» (Video)

Βολές κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τη δήλωσή του ότι αποτελεί «ζημία» για την οικονομία να υπάρχει πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, σε απόσπασμα της ομιλίας του που δημοσιοποίησε το ΚΙΝΑΛ ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούγεται να λέει ότι αποτελεί «ζημία» για την οικονομία να υπάρχει πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Ο κ Α. Γεωργιάδης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του χαιρετισμού του σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για να τους πείσει πόσο σωστή είναι η απαίτηση των funds για γενικευμένους πλειστηριασμούς της Α΄ κατοικίας των δανειοληπτών», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

«Δηλαδή να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις. Το επόμενο βήμα φανταζόμαστε είναι να επιβλέψει προσωπικά και να εγγυηθεί την εκτέλεση των εντολών των funds. Μη τους ξεφύγει και κανένας», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη

topontiki.gr

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.