Αστυνομικός _ Άδειασε μία γεμιστήρα πάνω στην γυναίκα του και μια φίλη της!

Ο δράστης δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της

Τραγικός είναι ο απολογισμός αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα στην Κηφισιά.

Δύο γυναίκες έπεσαν θύματα άγριας δολοφονικής επίθεσης σε υπαίθριο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80.

Ο δράστης, που είναι αστυφύλακας και υπηρετεί στην τροχαία Νέας Ιωνίας έστρεψε το όπλο προς την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της, τις οποίες σκότωσε επί τόπου, αδειάζοντας τη γεμιστήρα πάνω τους.

Στο σούπερ μάρκετ εργαζόταν η πρώην σύζυγος του δράστη, με τον οποίο είχαν συχνούς καυγάδες για την επιμέλεια των παιδιών.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από άγρια καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής και  έχει οδηγηθεί στο τμήμα ασφάλειας της περιοχής όπου και εξετάζεται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Lawandorder.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.