Επεισοδιακό ήταν χθες το απόγευμα στις φυλακές Κασσαβέτειας, όπου νεαροί κρατούμενοι προκάλεσαν αναστάτωση.
Οι κρατούμενοι έσπασαν τζάμια, έβαλαν φωτιά σε στρώματα, ενώ πετούσαν ξύλα σε φρουρούς που προσπαθούσαν να τους συνετίσουν.
Τελικά, επενέβησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προκειμένου να επανέλθει η τάξη, ενώ η φωτιά κατασβήστηκε από πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Με πληροφορίες από
