Μεταμφιέστηκε σε… πρόβατο για να αποδράσει από τη φυλακή.

 

 

Τυλίχθηκε με μια προβιά και, με σύμμαχο την κακοκαιρία, επιχείρησε να περάσει την εξωτερική περίφραξη.

Ένα ομολογουμένως πρωτότυπο σχέδιο κατέστρωσε ένας άνδρας που εκτίει ποινή φυλάκισης 15 ετών για ανθρωποκτονία στην Βολιβία, προκειμένου να αποδράσει από τη ποινή υψίστης ασφαλείας στην οποία βρίσκεται.

 

 

Σύμφωνα με τη New York Post, o José Luis Callisaya Diaz, επίσης γνωστός με το παρατσούκλι «El Araña» («Αραχνη») επιχείρησε να αποδράσει από το σωφρονιστικό κατάστημα Chonchocoro νωρίτερα αυτόν τον μήνα μεταμφιεσμένος σε… πρόβατο.

 

Ο κρατούμενος τυλίχθηκε με μια προβιά και, χωρίς να τον πάρουν είδηση οι φρουροί, κατάφερε να φτάσει ως την εξωτερική περίφραξη της φυλακής.

Το σχέδιο του τολμηρού κρατούμενου ήταν να απομακρυνθεί σιγά σιγά μέσα από το λιβάδι που περιβάλλει τη φυλακή, εκμεταλλευόμενος τις κακές καιρικές συνθήκες που θα δυσχέραιναν την ορατότητα.

Δυστυχώς για τον Diaz, ένας από από τους φρουρούς αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν στο κελί του και σήμανε συναγερμό, με τον εντοπισμό του να ακολουθεί λίγο αργότερα.

Φωτογραφίες της παράξενης απόπειρας απόδρασης δείχνουν τον κρατούμενο στα τέσσερα τυλιγμένο με την προβιά, και χωρίς τη μεταμφίεσή του.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.