Λέσβος _ Η Αστυνομία δεν μπορεί να εκδώσει εισιτήρια για μεταγωγή 50 κρατουμένων γιατί χρωστάει…….??

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου παραμένουν 50 κρατούμενοι οι οποίοι έπρεπε να είχαν μεταφερθεί σε Χίο και Πειραιά επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για να τους εκδώσουν τα ατμοπλοϊκά τους εισιτήρια.

Οι πληροφορίες μας μάλιστα λένε ότι υπάρχουν χρέη της Αστυνομίας προς πρακτορεία της Μυτιλήνης τα οποία δεν κάνουν πλέον άλλη πίστωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Λέσβος

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τα εδώ στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου αφού φανταζόμαστε ότι δεν είναι στο χέρι τους να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα κονδύλια.

Πριν από λίγο καιρό η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου δεν είχε τα απαιτούμενα κονδύλια από το αρμόδιο Υπουργείο κι έτσι πολλά από τα περιπολικά της παρέμεναν καθηλωμένα λόγω έλλειψης καυσίμων (?) αλλά και κακής κατάστασης των αυτοκινήτων της, πολλά από τα οποία ήταν επικίνδυνα για να κυκλοφορούν.

Σε ένα νησί που υπάρχουν 11.000 άτομα που παραμένουν και ζητούν άσυλο σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας που οι ανάγκες αστυνόμευσης είναι αυξημένες θα περίμενε κανείς ότι θα υπήρχε μια περισσότερη “προσοχή” από όλους τους αρμόδιους για να μην δημιουργούνται αισθήματα ανασφάλειας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού.

lesvosnews.gr/uniformnews.gr/

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.