Εγινε «ντου» από τον κόσμο σε σκάφος με κάνναβη που συνετρίβη στα ισπανικά παράλια για να αρπάξει ότι προλάβει. (vid)

.



Σκάφος με κάνναβη συνετρίβη στα ισπανικά παράλια και έγινε «ντου» από τον κόσμο να αρπάξει ότι προλάβει (vid).



Μέχρι και ελικόπτερο επιστρατεύτηκε για να απομακρύνει τους «πλιατσικολόγους».

Το βαπόρι από την Περσία πιάστηκε στην…ισπανική ακτή Sanlucar de Barrameda στο Κάντιθ και έγινε ο κακός χαμός. Κυριολεκτικά. Η αστυνομία έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να αποτρέψει τους πλιατσικολόγους

Τι μετέφερε το σκάφος που προσέκρουσε στην ακτή και «θάμπωσε» τον κόσμο; Κάνναβη!

Το εμπόρευμα έγινε ορατό και ξεχύθηκε από το σκάφος και έγινε «ντου» από τον κόσμο για να αρπάξει ότι προλάβει.

Το λιμενικό της Ισπανίας κατεδίωξε την περασμένη Παρασκευή (29 Ιουλίου) στα ανοιχτά της νότιας Ισπανίας το σκάφος, το οποίο στην προσπάθειά του να ξεφύγει προσέκρουσε και διαλύθηκε, με αποτέλεσμα να ξεχυθεί το εμπόρευμα με την κάνναβη.

 

2

Ο κόσμος που αντιλήφθηκε τι μετέφερε έσπευσε να πάρει ότι μπορούσε και προλάβαινε.

Το ισπανικό τελωνείο ζήτησε από την Πολιτική Φρουρά και την Αστυνομία να βοηθήσουν στην αναχαίτιση αυτού του κύματος από τον κόσμο.

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε την εμφάνισή του και πέταξε χαμηλά για να απομακρύνει τους πλιατσικολόγους.

Αν αναρωτιέστε τώρα γιατί προκλήθηκε όλος αυτός ο πανικός, να σημειωθεί ότι η κάνναβη καλύπτεται από ένα αρκετά θολό κομμάτι της ισπανικής νομοθεσίας.

Έχει αποποινικοποιηθεί για προσωπική χρήση σε ιδιωτικό χώρο, με τον χρήστη να έχει δικαίωμα για μία ποσότητα 100 και λιγότερων γραμμαρίων.

Φυσικά, η διακίνηση του παραμένει ένα σοβαρό ποινικό αδίκημα που επιφέρει ποινή 30.000 ευρώ και φυλάκιση από τρία έως έξι χρόνια.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.