Βόλος: Επισκέπτες νοσοκομείου επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. 

Εικόνα αρχείου.

Αναστάτωση προκάλεσαν στο νοσοκομείο του Βόλου δύο άνδρες ηλικίας 27 και 31 χρόνων, οι οποίοι επέμεναν να επισκεφθούν νοσηλευόμενους συγγενείς τους μετά το τέλος του επισκεπτηρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema.gr δεν δίστασαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς που κλήθηκαν να τους απομακρύνουν.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα το προσωπικό του νοσοκομείου να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν, οι δράστες αρνήθηκαν βρίζοντας και απειλώντας τους, ενώ προσπάθησαν να τους σπρώξουν και να τους κλωτσήσουν.

Τελικά, όμως, ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, εξύβριση, απειλή και διατάραξη της λειτουργίας νοσηλευτικού ιδρύματος.

 

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου τους άσκησε την σχετική δίωξη και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο ζήτησαν και πήραν αναβολή για την Τετάρτη.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.