Αλλοδαπός “μπουμπούκι” με μαχαίρι πάνω του, φώναζε εντός του Ι.Ν.Αγ. Παντελεήμονα «Αλλάχου Άκμπαρ» .

Εικόνα αρχείου.

 

Αλλοδαπός μπήκε στον ιερό ναό του Αγ. Παντελεήμονα φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ»
Αλλοδαπός μπήκε στον ιερό ναό του Αγ. Παντελεήμονα φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ»
facebook sharing button

Στα χέρια των  ανδρών της ΟΠΚΕ, έπεσε αλλοδαπός με υπηκοότητα Συρίας, ο οποίος εισέβαλε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης σε εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα, κουβαλώντας στο σακίδιο του ένα τεράστιο μαχαίρι.

Μάλιστα, μπαίνοντας, έπεσε κάτω και άρχισε να προσεύχεται με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί καν τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν για ύποπτο άνδρα που είχε εισέλθει εντός, με σακίδιο και συμπεριφερόταν ύποπτα.

Εικόνα αρχείου.

 

Μόλις οι άνδρες της ΟΠΚΕ τον πλησίασαν, ο αλλοδαπός τους αντιλήφθηκε και άρχισε να φωνάζει “ALLAHU AKBAR” ενώ αντιστεκόταν σθεναρά, στην προσπάθεια να τον ελέγξουν, χωρίς όμως επιτυχία.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ, πριν προλάβει να αντιδράσει, κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

Από τον έλεγχο που έκαναν πάνω του, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τεράστιο μαχαίρι ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια διατάχθηκε από τον εισαγγελέα να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο.

Συνδικαλιστές της Αστυνομίας επισημαίνουν ότι η ΟΠΚΕ είναι μια από τις Υπηρεσίες πρώτης γραμμής που μπορεί να ανταποκριθεί σε σοβαρά περιστατικά πλην όμως αντί να χρησιμοποιείται στην υπηρεσία του πολίτη, διατίθεται σαν υπηρεσία φύλαξης VIP και μέτρων τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας έχει απασχολήσει τις αρχές αρκετές φορές:

Την περίοδο του Πάσχα κατά την διάρκεια λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, εισήλθε εντός εκκλησιάς και έψαλε διαβάζοντας το κοράνι.

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία ενώ έγινε και διοικητική απέλαση για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Άλλες δυο φορές απασχόλησε με παρόμοια περιστατικά και από το ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα έγιναν διοικητικές εκ νέου για λόγους δημόσιας ασφαλείας καθώς οδηγήθηκε επίσης για ψυχιατρική εξέταση, ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαία η κράτησή του.

Επίσης ο αλλοδαπός (πριν περίπου 20 μέρες) έβαλε φωτιά στο «Σπίτι του κηπουρού», το οποίο ανήκει στον Δήμο, προανακριτικά επιλήφθηκε η πυροσβεστική.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

 

.

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.