Έβρος: Λαθρομετανάστες βρίσκουν το αυτοκίνητο που τους άφησαν διακινητές και ξεκινούν για το εσωτερικό της χώρας. (video)

Εικόνα αρχείου.

 

 

 

Ένα αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ, που επιβεβαιώνει και με εικόνα αυτό που γνωρίζουμε όλοι…

 

Ένα αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ, που επιβεβαιώνει και με εικόνα αυτό που γνωρίζουμε όλοι, τον τρόπο δηλαδή που χρησιμοποιούν διακινητές αλλά και λαθρομετανάστες να φεύγουν από τον Έβρο.

Πρόκειται μάλιστα για περιστατικό που έγινε μόλις προχθές Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και προέρχεται από ιστοσελίδα όπου οι λαθρομετανάστες όταν περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα, “ανεβάζουν” παρόμοια ΒΙΝΤΕΟ.

Όπως βλέπετε, οι νεαροί λαθρομετανάστες βρήκαν παρκαρισμένο ένα κλεμμένο προφανώς αυτοκίνητο (οι πινακίδες είναι από την περιοχή της Αθήνας), το οποίο είχαν αφήσει σε ερημική τοποθεσία του ορεινού όγκου οι διακινητές κατόπιν συνεννόησης. Ανεβαίνουν λοιπόν πάνω και γίνονται… καπνός (κυριολεκτικά αφού στον χωματόδρομο η σκόνη που σηκώνει η ταχύτητα με την οποία φεύγουν είναι πολύ μεγάλη).

Δείτε το video

Όπως μπορείτε να ακούσετε οι λαθρομετανάστες, τόσο οι επιβάτες του αυτοκινήτου όσο και αυτός που τους καταγράφει, πανηγυρίζουν για την πετυχημένη τους… εξαφάνιση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.