Νέα Μάκρη _ Κάτοικοι αναφέρουν σχετική χαλαρότητα σε περιστατικά που εμπλέκονται μετανάστες, την ώρα που οι ίδιοι τυγχάνουν αυστηρής επιτήρησης για την τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19.

Προβληματισμός για συναθροίσεις μεταναστών στην Νέα Μάκρη – Συστάσεις από την ΕΛ.ΑΣ (Εικόνες)

Αλλεπάλληλες κλήσεις κατοίκων στην αστυνομία

Προβληματισμός για συναθροίσεις μεταναστών στην Νέα Μάκρη - Συστάσεις από την ΕΛ.ΑΣ (Εικόνες)

Σοβαρό προβληματισμό στους κατοίκους της Νέας Μάκρης προκαλούν τα συνεχόμενα κρούσματα συνωστισμού, έξω από ξενοδοχείο που χρησιμοποιείται ως δομή φιλοξενίας, αλλά και σε κοντινή παιδική χαρά στην περιοχή.

Τελευταίο περιστατικό αυτό που καταγράφηκε το βράδυ της Τετάρτης με ομάδα περίπου 40 μεταναστών να παίζουν ποδόσφαιρο ή να είναι συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο.

Μάλιστα περίοικοι υπό τον φόβο της διάδοσης του κορονοϊού, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί.

Οι αρχές προέβησαν σε συστάσεις ζητώντας από τους συγκεντρωμένους να επιστρέψουν στα δωμάτια τους.

Λίγα λεπτά αργότερα από το σημείο πέρασε μοτοσικλέτα, με τον οδηγό να κορνάρει και τους αστυνομικούς να του ζητούν να ακινητοποιήσει το όχημα προκειμένου να ελέγξουν εάν έχει την απαραίτητη βεβαίωση μετακίνησης, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Όταν εκείνος δεν το έκανε, οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν.  

Σε άλλο περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της 24ης Απριλίου, κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία καθώς διαπίστωσαν πως περίπου 15 παιδιά μεταναστών, είχαν μπει στον κατά τα άλλα κλειστό χώρο της παιδικής χαράς στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο σημείο μετέβη μετά από τηλεφώνημα κατοίκου περιπολικό όπου, απομάκρυνε τα παιδιά από τον χώρο.

Κάτοικοι αναφέρουν σχετική χαλαρότητα σε τέτοιου είδους περιστατικά που εμπλέκονται μετανάστες, την ώρα που οι ίδιοι τυγχάνουν αυστηρής επιτήρησης για την τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Μιχάλης Τεζάρης Lawandorder.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.