Μυτιλήνη: Κτηνοτρόφος καταγγέλλει ζώοκλοπή από μετανάστες που κυκλοφορούν με μαχαίρια παραβιάζοντας το lockdown. ( Ηχητικό )

Σοκάρει με τη μαρτυρία του κτηνοτρόφος από τη Μυτιλήνη που μίλησε σήμερα στο Focus FM και στο Στέφανο Δαμιανιδη.

Παράνομοι μετανάστες οπλισμένοι με μαχαίρια χωρίς να τους εμποδίσει το lockdown, πήγαν νύχτα στο ποιμνιοστάσιο του και έσφαξαν 10 αρνιά και κατσίκια για να πάρουν το κρέας.

Σε απόγνωση ο κτηνοτρόφος κατήγγειλε το περιστατικό που δεν ειναι το μόνο και αναρωτήθηκε τι θα μπορούσε να συμβεί αν εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν ο 10χρονος γιός του που πολλές φορές τον βοηθάει με τα ζώα.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την καταγγελία του κτηνοτρόφου Φώτη Γιούνη στο παρακάτω ηχητικό:

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη με τον κτηνοτρόφο στο ηχητικό που ακολουθεί:

https://www.mixcloud.com

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.