Μετανάστες έσπασαν την καραντίνα στη δομή της Μαλακάσας και απέδρασαν.

Τέσσερα άτομα έσπασαν την καραντίνα, στην οποία έχει τεθεί η δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τέσσερις έφυγαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστο πώς. Η απουσία τους διαπιστώθηκε στην καταμέτρηση και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Από την έρευνα προέκυψε η πληροφορία πως είχαν σκοπό με το τρένο να κατευθυνθούν στον Σταθμό Λαρίσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δύο άτομα τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στον Σταθμό Λαρίσης, ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο.

Σημειώνεται ότι σε καραντίνα 14 ημερών και σε διαδικασία εξετάσεων για κορονοϊό έχουν μπει προληπτικά αστυνομικοί ΓΑΔΑ και άλλοι κρατικοί λειτουργοί, που ήρθαν σε επαφή με Αφγανό από τη δομή της Μαλακάσας που διαπιστώθηκε πως νοσεί από Covid-19

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Dikaiologitika.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.