Έβρος _ Δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στα σύνορα _ Δημιουργία εντυπώσεων τα δημοσιεύματα…

Έβρος: Δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στα σύνορα – Δημιουργία εντυπώσεων τα δημοσιεύματ

 

Πολύ μακριά από την πραγματικότητα βρίσκονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κινητικότητα 6.000 μεταναστών στα σύνορα του Έβρου.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από εχθές το βράδυ αναφέρουν ότι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν μεταφερθεί και πάλι σε σημεία τόσο στην περιοχή της Ανδριανούπολης όσο και στην τουρκική πλευρά στο ύψος του Πετάλου στον Πέπλο, καθώς και στα Ύψαλα.

Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα, που πυροδοτήθηκαν από άρθρο της Haber Turk με τίτλο “Το ταξίδι της ελπίδας μέσω της Αδριανούπολης ξεκινούν και πάλι μετανάστες”, έκαναν λόγο για συναγερμό που έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές για συγκεντρωμένο πλήθος μεταναστών που ξεπερνά τις 6.000.

Το e-evros.gr επικοινώνησε με εμπλεκόμενους επικεφαλής και κανένας δεν επιβεβαιώνει όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες.

Όποια κινητικότητα υπήρξε εχθές στην περιοχή από πλευράς του στρατού ήταν όλα προγραμματισμένα και τίποτα δεν ήταν ΈΚΤΑΚΤΟ.

Εκτός από ανθρώπους στην ηγεσία το e-evros.gr επικοινώνησε και με ανθρώπους οι οποίοι πέρασαν τη νύχτα στο ποτάμι όπως και όλες αυτές οι τελευταίες ημέρες οι οποίοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι βρίσκονται στην μόνιμη επιφυλακή που βρίσκονται τους τελευταίους μήνες. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Δυστυχώς πολλές τοπικές ιστοσελίδες ανηπαρήγαγαν ένα θέμα που όπως αναφέραμε απέχει πολύ από την πραγματικότητα

 

e-evros.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.