Έβρος: Λαθροδιακινητής παρέσυρε αστυνομικό πού πήγε να τον ελέγξει.

 

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 39χρονος αστυνομικός από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λαθροδιακινητή στο οποίο έκανε σήμα στάσης προκειμένου να το ελέγξει.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί σε αγροτική περιοχή κοντά στα Δίκελλα δυο αστυνομικοί οι οποίοι βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας εντόπισαν ένα μαύρο VW το οποίο ήταν σταθμευμένο και αμέσως κίνησε τις υποψίες τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και ενώ του έκαναν σήμα να περιμένει μέσα στο όχημα για να προβούν σε έλεγχο, έθεσε το όχημα σε λειτουργία με σκοπό να διαφύγει και παρέσυρε τον έναν αστυνομικό τραυματίζοντάς τον.

Στη συνέχεια ο δράστης αφού χτύπησε τον αστυνόμο, απομακρύνθηκε από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Αστυνομικοί που βρισκόταν δύο χιλιόμετρα μετά από το αρχικό σημείο στη προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το όχημα του έκλεισαν το δρόμο με αποτέλεσμα να “καρφωθεί” σε ένα από τα περιπολικά προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Παρά τη σύγκρουση το όχημα δεν ακινητοποιήθηκε και συνέχισε την πορεία του με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη. Αργότερα ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός προσπαθώντας να διαφύγει. Παρόλο που προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, τελικά συνελήφθη.

Ο 43χρονος γεωργιανός δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονία με δόλο και κρατείται στο ΑΤ Αλεξανδρούπολης ενώ πιθανόν αύριο να παρουσιαστεί τον Εισαγγελέα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.