Κιλκίς: Άγρια συμπλοκή με τραυματίες μεταξύ πολιτών αλβανικής καταγωγής και Ρομά.

 

Φωτ. Uniformnews.gr AI graphics creation.

 

 

facebook

Πρωτοφανής άγριες βιαιοπραγίες μεταξύ υπηκόων αλβανικής καταγωγής και Ρομά το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Ειρήνης

 

Περαστικό άγριας συμπλοκής μεταξύ πολιτών αλβανικής καταγωγής και Ρομά είχαμε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κεντρικότερο σημείο της, στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς αναστατώνοντας όπως είναι προφανές τους περίοικους.

Το περιστατικό που ξεκίνησε μεταξύ βιοπραγιών μεταξύ των δύο «πλευρών» και κατέληξε με τροχαίο ατύχημα, καθώς κατά την αποχώρησή ενός αυτοκινήτου με κάποιους από τους δράστες του βίαιου επεισόδιου παρέσυρε και προκάλεσε καταστροφές σε αρκετά παρκαρισμένα αυτοκίνητα επί της 21ης Ιουνίου.

Uniformnews.gr AI graphics creation.

Συμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μας ο ένας εκ των δραστών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα, ενώ το περιστατικό εντάσσεται σε ένα κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο αυτών πλευρών με χαρακτηριστικά βεντέτας, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη.

Το περιστατικό εξετάζεται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές του Κιλκίς συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος της Τροχαίας, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος συνέχισης της «βεντέτας» μεταξύ των «αντιμαχόμενων» πλευρών.

.

—-

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Με πληροφορίες από Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.