Όπως φαίνεται στο βίντεο , το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες έφτασε στο πρατήριο περίπου στις 3:48 τα ξημερώματα.
Ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα και φαίνεται να είπε στον υπάλληλο να φουλάρει το όχημα με καύσιμο. Μόλις το ντεπόζιτο γέμισε, οι δύο δράστες βγήκαν από το όχημα και κινήθηκαν απειλητικά προς τον υπάλληλο, προσπαθώντας συγχρόνως να μην καταγράψει η κάμερα ασφαλείας τα πρόσωπά τους.
Ο οδηγός κρατούσε κατσαβίδι και το ακούμπησε στην πλάτη του 62χρονου υπαλλήλου. Εκείνος αντιστάθηκε. Φώναξε «περίμενε» για να κερδίσει χρόνο.
Τον χτύπησαν και τον έριξαν κάτω και κατάφεραν να του πάρουν από την τσέπη του 930 ευρώ. Ο υπάλληλος κάλεσε σε βοήθεια, φωνάζοντας «ληστεία».
Οι δράστες επέστρεψαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν.
Ο 62χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοκ λόγω του συμβάντος. «Είμαστε απροστάτευτοι» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος των δύο δραστών.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Πληροφορίες από