Θεσσαλονίκη: Για να ξεφύγει αστυνομικό έλεγχο πάτησε γκάζι & έπεσε σε τοίχο…

 

 

Συνελήφθη 32χρονος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και χωρίς δίπλωμα

Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή του Κορδελιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας εντόπισαν έναν 32χρονο άντρα να κινείται με όχημα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Θεσσαλονίκη: Γκάζωσε για να ξεφύγει και έπεσε σε τοίχο

Μόλις αντιλήφθηκε ότι επίκειται έλεγχος, ο οδηγός πάτησε γκάζι και άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Η καταδίωξη είχε σύντομο τέλος, όταν το όχημα προσέκρουσε σε τοιχίο παρακείμενης ιδιοκτησίας, με τον 32χρονο να ακινητοποιείται, χωρίς να τραυματιστεί.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ αποκαλύφθηκε ότι δεν διέθετε καν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθεικε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Με πληροφορίες από

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.