Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στην οδό Χριστοφόρου Περραιβού, στην Πυλαία, όταν επί του οδοστρώματος εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι διαμερίσματα της παρακείμενης πολυκατοικίας ανήκουν στον πρόεδρο διοικούσας Νέας Δημοκρατίας, Ζήση Ιωακείμοβιτς.
Λίγα λεπτά αργότερα, στην οδό Τσιαπάνου, στην Τούμπα, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένει ο Σάββας Αναστασιάδης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
Η τρίτη εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή Χαριλάου, όπου εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητα και δίκυκλα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα αυτοκίνητα και μικρότερης έκτασης στα δίκυκλα. Ένα από τα οχήματα φέρεται να ανήκει στην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτη Νέστορα.
Από την τελευταία επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων η κ. Νέστορα και η μητέρα της η οποία έχει σοβαρότερα εγκαύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Δύο ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Και οι πέντε διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική.
—-
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Με πληροφορίες από