Εικόνα αρχείου.
Ο 30χρονος μετά την επίθεση διέφυγε από το νοσοκομείο και τον αναζητούν οι Αρχές.

Έναν 30χρονο που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στο νοσοκομείο του Αγρινίου τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, πρόκειται για 30χρονο Ρομά, ο οποίος περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, μετέβη σε κατάσταση μέθης και ελαφρά τραυματισμένος στο χέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου.
Εκεί ένας 45χρονος γιατρός ανέλαβε να τον φροντίσει και να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
Όμως, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται ο 30χρονος επιτέθηκε στον 45χρονο ιατρό, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο.
Αμέσως μετά το επεισόδιο ο δράστης διέφυγε και έκτοτε οι αστυνομικοί τον αναζητούν, ενώ όπως αναφέρει το ίδιο ειδησεογραφικό μέσο – ο 30χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει πολλές φορές Αστυνομία και Δικαιοσύνη.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Με πληροφορίες απο