Φάμπρικα πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού μέσω διαδικτύου.



Απίστευτες αποκαλύψεις για φάμπρικα πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού μέσω διαδικτύου.



Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών, πωλούν μέσω διαδικτύου, κυκλώματα επιτήδειων. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ταρίφα φτάνει τα 200 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι παραλαμβάνουν μέσω mail, την πλαστή βεβαίωση.

Πολίτης που έκανε τη σχετική καταγγελία στον Alpha ανέφερε:

«Επικοινώνησα με έναν από αυτούς τους ανθρώπους και μου εξήγησε ότι μπορούσε να εισάγει μέσω γιατρών και νοσηλευτών, τα στοιχεία μου, με τον ΑΜΚΑ μου, στο σύστημα εμβολιασμών το κρατικό και από εκεί και πέρα να μου εκδώσει για εμένα και τη σύζυγό μου, δύο βεβαιώσεις εμβολιασμού με 200 ευρώ το ένα»

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, θα πρέπει να μπει σε συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να ενταχθεί σε γκρουπ αντιεμβολιαστών, να στείλει προσωπικό μήνυμα σε μέλος που συνδέεται με το κύκλωμα και να πληρώσει σε κρυπτονόμισμα…

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.