Συνελήφθη 74χρονος παράγοντας Κολυμβητικού Ομίλου για βιασμό 10χρονων αθλητριών.

 

Ζουν ανάμεσά μας

Η γενναιότητα της Σοφίας Μπεκατώρου να βγει μπροστά μετά από μια 20ετία, να διηγηθεί την ιστορία της και να καταγγείλει περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης έδωσε κουράγιο σε πολλά θύματα να ανοίξουν τα στόματά τους και να πουν μιλήσουν για τις δικές τους εφιαλτικές εμπειρίες.

Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, να τις καταγγείλουν επίσημα στις Αρχές. Κάτι τέτοιο έκαναν δύο 17χρονα κορίτσια που την περασμένη εβδομάδα έφτασαν μέχρι τη ΓΑΔΑ για να μοιραστούν τον εφιάλτη που έζησαν πριν από επτά χρόνια, όταν δηλαδή ήταν μόλις 10 ετών.

Τότε, ως αθλήτριες Κολυμβητικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στην Αττική, έπεσαν αμφότερες θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα που εκείνη την εποχή ήταν 67 ετών. Η κακοποίηση διήρκεσε μια διετία, από το 2013 έως το 2015 από τον 74 ετών σήμερα παράγοντα που την Παρασκευή έπεσε στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Με ένταλμα στα χέρια τους, αστυνομικοί έκαναν έφοδο σπίτι του, του πέρασαν χειροπέδες ενώ κατασχεσαν και πορνογραφικό υλικό.

Ο συλληφθείς εκτός από παράγοντας του Κολυμβητικούς ομίλου, ήταν εκ των επικεφαλής της οργάνωσης των προπονήσεων και πολύ περισσότερο εκ των ιδρυτικών μελών. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.