Ραπτόπουλος για Μπεκατώρου: «Δεν μίλησε τότε γιατί έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό της.»

 

Κατά της Σοφίας Μπεκατώρου , υποστηρίζοντας ότι δεν μίλησε τότε για το βιασμό της για χάρη της δόξας του μεταλλίου, στράφηκε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης, Κωστής Ραπτόπουλος.

“Δεν το είπε τότε γιατί η επιτυχία του μεταλλίου του Ολυμπιακού, είχε μεγαλύτερη αξία γι’ αυτήν από το βιασμό της. Έβαλε το βιασμό στην άκρη, κάπου στο κουτάκι του μυαλού της για να πετύχει»

. «Είναι λάθος μία κοπέλα βιάστηκε και το κράτησε μυστικό για την επιτυχία του μεταλλίου. Είναι μεγάλο λάθος. Πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από 20 χρόνια να βγει να το πει τώρα”, είπε σε ένα οκτάλεπτο βίντεο ο αθλητικογράφος και πρόσθεσε:

“Αυτή η κοπέλα καταρχήν δεν δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά μας, στις κόρες μας, αυτή τη στιγμή που βγαίνει και λέει και την υπερασπίζονται ότι βγήκε και το είπε.

Τώρα μετά από 20 χρόνια βγήκε και το είπε. Μου κάνει αρνητική εντύπωση για την κοπέλα ο φόβος της να μιλήσει εκείνο το χρονικό διάστημα, βάζοντας την επιτυχία περισσότερο από το βιασμό και είναι σαν να λέει στα παιδιά μας.

Αν σας βιάζει ένα μ@@@κας καταγγείλετε τον, αν σας βιάσει ο διευθυντής σας, να το κάνετε μετά όταν χάσει την ισχύ του και όταν εμείς πάρουμε το μετάλλιο, τη δουλειά κτλ., δεν είναι έτσι στη ζωή. Τον γ@@@ς εκείνη την ώρα και τελειώνεις ή τον πλακώνεις ή τον μηνύεις εκείνη την ώρα και τελειώνεις».

Το μήνυμα που παίρνουν τα παιδιά σήμερα, στην κόρη τη δική μου και στις κόρες σας ότι να μιλήσετε όταν δεν έχετε συμφέρον από τον βιαστή δηλαδή τώρα που δεν τον έχω ανάγκη, μιλάω. Και δεν μιλάω τότε που τον φοβόμουν, τον είχα ανάγκη γιατί είχα το μετάλλιο».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η οικογένεια της Σοφίας Μπεκατώρου λέγοντας ότι «γεννήθηκε στη λάθος οικογένεια» και ότι φέρουν ευθύνη και οι γονείς για το γεγονός ότι δεν μίλησε τότε.

«Είναι αργά όταν βγαίνει και το λέει μετά από 20 χρόνια.

Δεν το ήξερε ο μπαμπάς της, η μαμά της, ο άνδρας της , τα παιδιά της, δεν το ήξερε κανένας. Άρα έχει τη λάθος οικογένεια, τον λάθος μπαμπά γιατί φοβήθηκα λέει θα μου σταματήσουν την ιστιοπλοΐα.

Δεν είναι φυσιολογικό να μην το ξέρουν οι γονείς. Να μην ξέρω εγώ, να είμαι φίλος με το παιδί μου, αν του τύχει μία αναποδιά, ό,τι αναποδιά και να ‘ναι».

Μάλιστα, είπε ότι αν τύχαινε κάτι τέτοιο στην κόρη του τον βιαστή «θα τον έψαχνε η Νικολούλη» και θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του.

«Αν το πει στον μπαμπά, τι θα κάνει ο μπαμπάς, θα την πάρει από την ιστιοπλοΐα. Κακώς αν μου έλεγε το δικό μου το παιδί στα 18-19 μου έκανε αυτό, δεν θα ζούσε αυτός σήμερα, θα τον έψαχνε η Νικολούλη. Θα πήγαινε σε αυτοδικία η ιστορία».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.