Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια από αρνητές μάσκας (σκληρές εικόνες)

Καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια

To βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό και δείχνει τον άτυχο άνδρα να έχει πέσει στο έδαφος και να δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι από τους νεαρούς οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία.

Οι επιβάτες που βρίσκονται μέσα στο συρμό και αποθανάτισαν το περιστατικό ακούγονται να φωνάζουν στους δύο νεαρούς οι οποίοι συνεχίζουν να χτυπάνε με μανία τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ πριν το βάλουν στα πόδια.

ΕΛ.ΑΣ. για τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοιας: Φέρθηκαν σαν κτήνη, θα συλληφθούν

Ανακοίνωση για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοιας από δύο νεαρούς εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ο εν λόγω εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και στον έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια, και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν, και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, απ’ όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Iefimerida.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.