θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια»

Εικόνα αρχείου.

 θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια»

Τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του συζύγου της που την κακοποιούσε συστηματικά περιγράφει μία γυναίκα ένα από τα πολλά θύματα ενδοοικογενειακής βίας «Κάθε μέρα ήταν και μία καταιγίδα», είπε στην ΕΡΤ.

Όπως είπε η ίδια ο σύζυγός της τη χτυπούσε και την κακοποιούσε συστηματικά. Μάλιστα, αποκάλυψε πως προσπάθησε να αναζητήσει βοήθεια, αλλά μάταια, καθώς δεν είχε τους γονείς της για να της συμπαρασταθούν και δεν ήταν οικονομικά ανεξάρτητη.

«Πήγε να με πυροβολήσει, πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια, πήγε να με πνίξει. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ζήσω για τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

«Με σημάδευε με το όπλο»

Όταν του αποκάλυψε πως θα τον εγκαταλείψει εκείνος έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα πάνω της, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

«Πάει, παίρνει την καραμπίνα, ανοίγει τα συρτάρια να πάρει τα φυσίγγια. Εκείνη τη στιγμή τρέχω, το βάζω στα πόδια.

Κοιτάω πίσω μου, με σημαδεύει ένα όπλο, δεν το έχω ξαναζήσει, δεν το έχω ξανανιώσει. Τι κάνω; Τι κάνω; Κάνω ζικ ζακ, προσπαθώ να τρέξω. Να κρυφτώ. Δεν είχα ανάσα. Δεν είχα ανάσα. Δεν έχω δύναμη αλλά πρέπει να τρέξω. Ακούω το μπαμ, ενώ έχω διαφύγει και αναρωτιέμαι “αν αυτός νομίζει ότι με έχει πετύχει… μπορεί να κάνει το ίδιο στα παιδιά μου;”», συνέχισε η γυναίκα.

Ήταν η στιγμή που κάλεσε την άμεση δράση, πήρε τα παιδιά της κι έφυγε από το σπίτι. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας, κι εκεί βρήκε ανθρώπους που τη βοήθησαν να ορθοποδήσει.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.