Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε δρόμο της Αθήνας, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που ξέσπασε σε βανδαλισμούς κατά λεωφορείου, επειδή έχασε το δρομολόγιό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προσπάθησε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο της γραμμής «211» (Υμηττός – Μεταμόρφωση – Ακαδημία) ενώ αυτό ήταν σταματημένο σε φανάρι.
Ωστόσο, ο οδηγός αρνήθηκε να της ανοίξει την πόρτα, γεγονός που προκάλεσε την οργή της.
Η γυναίκα άρχισε να κλωτσά και να χτυπά με δύναμη το λεωφορείο, εκτοξεύοντας παράλληλα απειλές και βρισιές. Μάλιστα, κατάφερε να «ξηλώσει» τη μάσκα του οχήματος, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Ο οδηγός του λεωφορείου, βλέποντας την κατάσταση να κλιμακώνεται, κάλεσε την αστυνομία. Το δρομολόγιο τελικά ματαιώθηκε, προκαλώντας αναστάτωση στους υπόλοιπους επιβάτες.
Το περιστατικό προκαλεί προβληματισμό για την έξαρση της βίας σε δημόσιους χώρους και την ανάγκη για ψύχραιμη αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Με πληροφορίες από