Εικονικές πτήσεις με εξομοιωτή στο περίπτερο του ΥΕΘΑ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

IΚάλεσμα να βρεθούν οι πολίτες της Βορείου Ελλάδας και όχι μόνο, στο περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κάνει το ΥΠΕΘΑ μέσω των social media. Στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, από τις 8 μέχρι της 16 Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποι της άμυνας καλούν το κοινό να ζήσει από κοντά την πτήση μ’ ένα μαχητικό αεροσκάφος, καθώς θα υπάρχει εξομοιωτής του F-16 Viper.
Παράλληλα εξομοιωτής του F-35 θα υπάρχει σε περίπτερο της εταιρίας κατασκευής του καθώς η Αμερική είναι η τιμώμενη χώρα.
Όπως και κατά την περσινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και φέτος θα υπάρχει πύργος αναρριχήσεων/ καταρρηχήσεων κι εκεί θα περιμένουν το κοινό οι άνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων.
Στο περίπτερο της Ελληνικής άμυνας θα μπορεί ο καθένας που θα το επισκεφθεί, να γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει με ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας που δίνουν καθημερινές μάχες αλλά κι αυτούς που δρουν υπερ του κοινωνικού συνόλου σώζοντας ζωές.
Επιπλέον σπουδαστές των παραγωγικών σχολών θα είναι εκεί και θα μπορούν να δώσουν πολύτιμες πληροφορίες στα νέα παιδιά που έχουν ως όνειρο να δουν τους εαυτούς τους εντός της μεγάλης οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος όσοι επιλέξουν να βρεθούν στην 83η Διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης θα έχουν την τύχη να δουν από κοντά ένα από τα ελικόπτερα Aegean Hawk S-70 του Πολεμικού Ναυτικού και να συνομιλήσει με το πλήρωμά του. Δείτε το βίντεο- πρόσκληση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.